O NAMA

Vila Bilogore

Iako je jedno vrijeme bila zapuštena, Vilu Bilogore nismo mogli ostaviti zubu vremena. Uvijek nas je privlačila njena posebnost, prirodne ljepote i mir koji smo osjećali u njenoj blizini. Zato smo 2008. godine pokrenuli njenu restauraciju i u taj proces uložili puno vremena, truda, sredstava, ali najviše ljubavi.

OBNOVA VILE BILOGORE

Obnovili smo kuću, restaurirali bunar, ponovno sazidali krušnu peć. Uredili smo dvorište i parkiralište te ukrasili okoliš u kojem njegujemo stare sorte cvijeća i ljekovitog bilja.

Nakon obnove obiteljske kuće, sve češće su nam se u druženjima pridružili i prijatelji, obitelji s djecom, svi oni željni bijega od stresa, poslovnih briga i željnih mjesta na kojem mogu „napuniti baterije“ i opustiti se.

Ideje su dolazile jedna za drugom, pa smo stari štagalj pretvorili u mjesto za različita druženja i svečane prigode, a dvorište, u kojem rastu orasi i starinski dud zajedno sa cjelokupnim imanjem polako je postao jedini prirodni wedding resort u Hrvatskoj.

Želimo svu ovu ljepotu u koju smo se sami zaljubili približiti našim gostima i mladencima i omogućiti im da u domaćoj ponudi hrane i pića, prirodnih ljepota, mira i tišine, pronađu, makar nakratko, svoj posebni kutak pod nebom.

Galerija fotografija

Dah starine kojim odiše imanje, netaknuta priroda koja ga okružuje i izvrsna gastro ponuda u kombinaciji starinskih delicija i modernog jelovnika ono je što Vilu Bilogore izdvaja od drugih.