ALL INCLUSIVE

Vjenčanja

Stavite pečat na vaše vjenčanje. Izađite iz zadanih okvira, otvorite si nove mogućnosti, doživite nešto potpuno drugačije.
Mladencima nudimo cjelokupnu organizaciju, all inclusive vjenčanje.  Stoljetno imanje i njegovo bajkovito okruženje mladencima sada nudi luksuz vjenčanja na otvorenom.

24 sata na raspolaganju

Mladencima je naš tim na raspolaganju 24 sata dnevno. U potpunosti se posvećujemo Vašim željama i potrebama u cjelokupnoj organizaciji vjenčanja ili svadbene svečanosti.

Pomno odabrani paketi

U pomno odabranim paketima, mladencima nudimo mogućnost da odjednom odaberu sve – od pozivnice, uređenja prostora, vrstu jelovnika, tortu pa sve do detalja po vlastitom izboru ili da se odluče samo za jednu varijantu koja im najviše odgovara.
Naše ljubazno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju i rado ćemo Vam ispuniti svaku želju.

VJENČANJE I SVADBENA SVEČANOST

Intimno, romantično i šik u isto vrijeme.

Vila Bilogore idealno je mjesto za Vaš dan iz snova – vjenčanje i svadbenu svečanost. Dah starine kojim odiše imanje, netaknuta priroda koja ga okružuje i izvrsna gastro ponuda u kombinaciji starinskih delicija i modernog jelovnika ono je što Vilu Bilogore izdvaja od drugih.
Imanje i okolica obiluju prekrasnim lokacijama, idealnima za vječnu uspomenu, fotografije s vjenčanja, a luksuzni šator, postavljen u dvorištu našeg stoljetnog imanja, idealan je za svadbene svečanosti u svakoj sezoni i po svakom vremenu.

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji vrhunskih vjenčanja.

Luksuzan šator prilagođava se broju gostiju i namijenjen je svečanosti do čak 500 uzvanika. Naša prednost su vrhunska posluga, birana jela i nezaboravan, idiličan prostor.

Zatraži ponudu za svoje vjenčanje iz snova

Galerija fotografija

Dah starine kojim odiše imanje, netaknuta priroda koja ga okružuje i izvrsna gastro ponuda u kombinaciji starinskih delicija i modernog jelovnika ono je što Vilu Bilogore izdvaja od drugih.